Fixar mig inför ikväll

Så, har nyss tagit en lång dusch och har just nu på mig ansiktsmasken. Nyårsfirandet sker senare på stan där fyrverkerierna sker som mest. Dock så kommer min familj inte utlösa några i år haha :) nyårs outfiten får ni se ikväll.


Lella sover fortfarande

Och klockan är 13:20?! Haha undrar hur länge till jag måste ligga och vänta tills hon vaknar... Fast hon är så söt när hon sover :')


Sjunger opera i en tunnel i Alby, ska man antyda det som nåt bra?

Hej hej! Just nu sitter jag och Lella inne på mitt rum och lyssnar på musik. Hon spelar på Ipaden, som typ alla mina kompisar gör hemma hos mig haha! Hon kom vid typ fyra, sen hängde vi lite, snackade osv. Sen gjorde vi middag och kollade på I taket lyser stjärnorna. Därefter gick vi ut och va aaaaaas flummiga!
Vi ville träffa någon och ringde runt till folk (som desvärre inte svarade) och tillslut så stod vi i en tunnel och sjöng opera sammtidigt som jag ringde till en kille fast jag inte visste och så svarade han och hörde oss HAHAHAHAHAHA.

Puss :*

Snart kommer Daniella hit, tror hon ska sova över också haha. Men gör för tillfället ingenting, bara dunkar musik. Dessutom så kommer ingen annan än vi två vara hemma sen på kvällen så vi har då huset för oss själva! Haha vi får se vad vi hittar på.


Något fel med youtube

Ååååååååååååååh jag får ryck kan inte lyssna på musik för det kommer inget ljud :( Dock så är det inget fel på mina högtalare eller så eftersom de spelar upp andra ljud. Men hur ska jag klara mig haha?!
Är det bara jag som har så eller nån av er också?



Grattis little sis ♥

Ja nu fyller min lille syrra 12 år, haha men hon är fortfarande liten ;) Nej men det kommer hon nog alltid att vara i mina ögon. Det blev ju lite extra roligare för Nadja eftersom Natti och Nika är här, så på morgonen väckte mammi och pappi oss så jag och Natti gick in till Nadja och Nika med tårta och grejer för att sjunga för henne och ha presentöppning. Sen åt man tårtan till frukost.

Kvällens film

Vad jag tyckte om den här filmen? Den var bra, rätt så spännande och man ryckte till ibland. Dock inte så läskig. Sevärd!

Dagens planer

Runt klockan tre kommer Natasha och Nika hit. Kommer bli kul! Tyvärr så kunde inte Sayna pågrund av lite tjej pråblem ;) Haha tror de flesta av er fattar. Hoppas bara hon inte blir sur för att jag skriver det här haha... Aja blir säkert mer uppdatering senare men nu ska jag nog dra till dushen.

Min shopping

Jag och Natti var i Kista igår från klockan tre till halv nio, snacka om att fötterna blev trötta! Dessutom lyckades jag slå fel kod på mitt kort tre gånger -.- men det gick att betala med det ändå. Synd att det var så mycket folk att det på vissa klädesplagg var slut på min storlek, ville nämligen ha ett par skiiiit fina läderbyxor från Gina.
Är nöjd över mina köp, men är fortfarande inte klar med shoppingen. Nästa runda ska det köpas byxor och smycken. Haha och juste jag trodde att de där spets trosorna var i vanlig form men istället råkade jag köpa string... hihi *oupsi* ;)
Jag tror att allt det här gick på runt 1000 kr.

Drar till stan nu

Ska möta upp Natti i Slussen, sen får vi se vart vi drar. Tror Kista galleria. Men nu måste jag dra, puss! :*


Tack för statestiks höjningen!


Ny header VS gammal header?

Vilken är bäst?

Dagens låt ♥

Skiiiit grym fast det är lite lågt ljud så ni får höja volymen! ♥

Hahaha rolig jag är

Har det någon gång hänt er att man försöker få en bra bild på sig själv men att alla blir katastrofala? Ja det händer mig hela tiden och tillslut har man så tråkigt att det slutar så här.

Träffar bästis imorgon

Hela dagen har gått åt att gå i affärer och kolla på vilken TV jag ska få. Men nu har iallafall bestämt oss så nu gäller det bara att beställa den så kommer den förhoppningsvis inom tre dar!

Imorgon blir det mega-shopping med Natti i stan så kommer nog inte blogga så mycket då.


Mina julklappar

Det är en reflex som blinkar, skit cool haha.
okej två bilder kom härifrån.
Är riktigt glad över mina julklappar, tack mamma, pappa och Nadja för en jättemysig jul! ♥

God jul alla människor!

Äh, skiter i att jag inte fått nån julkänsla men firar ändå som jag brukar göra :) dagen började med att syrran stormade in i mitt rum och ville att jag skulle vakna . Därefter var den årliga "skattjakten" som vi i min familj har varje julafton. Den såkallade skatten är en julklapp som vi får öppna före de andra. Den här gången var det 1200 kr ! :D så nu har jag 3000 kr att shoppa för, snacka om att det blir en stor shopping. Men iaf, god jul!


Bara jag som inte fått nån julkänsla än?

Idag åkte jag till T-centralen för att köpa den sista julklappen till pappa. Ska innan dagen är slut ha städat mitt rum också, vilket blir lite svårt eftersom det ser ut som ett bomb nedslag. Därefter så ska jag också hinna baka något juligt :) Så då är det väl dags att jag börjar röra på mig nu, visst? My god kan inte fatta att det är julafton i morgon...





Kalla ägg

Shit hade skit ont i huvudet till smarta lilla jag kom på idén på att ta två ägg och kyla ner ansiktet med, hjälpte faktiskt! Förut hade jag en blå kylnings-grej  men den gick sönder och var ändå inte lika kall lika lång tid som äggen, kan nog vara för att äggens innehåll kyler ner ägget extra lång tid men vad vet jag?
Osminkad på bilden btw...

Dagens låt


Jullov!!!

Drar snabbt genom dagen. Efter skolan blev man söndermulad, drog hem till Elin och hade kul. Klockan fem var vi vid tumba scenen för att kolla på niornas konsär och guuuuuuuud vad en kille var störig! Han satt och skrek ut saker hela tiden och det roliga är att han inte ens går i vår skola? Haha det är nog bara pinsamt... Men men efter fick vi våra betyg och omdömen men nee kan nog inte riktigt säga att jag är nöjd över betygen. Lägger ut en bild senare på vad jag fick. Men nu är det jullov!!!! :D massor av saker ska hända, bland annat skidåkning med Elin och kanske nån mer kompis, bad med massor av kompisar nästa vecka och såklart julafton och nyår!


Blir än massa stavningsfe el....

Blir än massa stvningsfel eller andra ord eftersom jag skriver på ipaden :/ så ni inte tror att jag typ har IG i svenska hahaha


Varit på julmarknad med årskursen

Omg mina fötter är helt domnade, alla i årskurs 7 från min skola åkte till gamla stan för att gå på julmarknaden, men jag, Fanny och Elin ville gå och choppa så vi försökte gå till drottninggatan men då värsta omvägen istället så vi var tvungna att gå till baka för att hinna till samlingen haha. Det roliga var att jag träffade än massa från min förra skola på vägen OCH vi blev haffade av några snygga killar :D de undrade ifall vi ville sticka till spiran med de men vi kunde inte :/ åh ville verkligen med...

Just nu sitter jag och proppar i mig en påse brända mandlar som jag köpte för 30 kr, skit gått!


Stenhårt mulad - inte kul.

Hej hej! Haha första dagen i skolan när snön kommit var grymt kul, fast ändå rätt så jobbig! Särskillt när man skulle dra hem... Jag *råkade* kasta en snöboll rakt i Eltons ansikte och då så tog han och alla andra killar chansen och mula sönder mig, alltså lägga mig ner på marken och sparka samt gnugga än massa snö i ansiket på mig. INTE KUL! fast jag låg ju ändå och bara garva haha :)
Just nu är Elin här, vi var nyss ute och åkte "pulka" och hade vääääääärsta snöbollskriget.
Min lilla älskliiiiiing ♥

Snö

Igår/idag klockan tolv på natten gick jag, Nadja och Natti ut och hade snöbollskrig. Kul? SKIT KUL! Haha fast det bästa var när jag mulade Natti :D haha Nadja tog några bilder så här får ni de ;)


Julpyntat - check

Just nu är natti hemma hos mig, vi var ute på stan innan för att köpa julklappar :) snart blir det film men först ska vi dunka musik och käka massa chips. Haha fetto I know ;)


Hemmaaaaaa

Asså ouf vad dagen har vart seg... Fast den har nog varit rätt så rolig ändå :) jag, Fanny, Elin och Yayo satt hela förmiddagen framför ett en dator och spelade nåt spel. Det tråkiga var på eftermiddagen när vi var tvungna att kolla på en skit tråkig lååååååångfilm (handlade typ om Columbus). Ja jag var på träning och nu sitter jag framför Vampire Diaries :D

Bild på mig och Fanny under lunchen, egoo ;)


Uppdatering

Är på syrrans träning, puss!


Det ni missat

Huset utan föräldrar ikväll!!! A fast det sa inte Nadja till mig fören på kvällen -.- kunde ha tagit hem lite kompisar men det blir visst inte så nu. Har inte hunnit blogga de senaste dagarna men det som har hänt är att jag igår uppträde i Hallunda och såklart kom de bäst för att se på (Philip, Philip och Jesper) haha. Men det gick faktiskt skit bra, förutom att jag var lite nervös. Lägger upp videon här senare. Idag slapp jag skolan eftersom jag skulle till tandläkaren. Efter att jag varit där åkte jag och åt lunch med de finaste från min förra skola och efter det tagga jag till Tumba för att få mitt bankkort hemskickat.


Drar till Tullinge

Det här är ett tidsinställt inlägg.

Oj shit vad det var roligt att veta då, not.
Ja idag har vi halv-studiedag så jag slutar 11:30 :D Efter skolan drar jag, Fanny, Oscar och Isak bort mot Tullinge för att hitta på nåt. Blir säkert kul! Bloggar sen när jag kommer hem, puss ♥

Grym dag

Skoldagen har bara varit soft har inte pluggat nånting haha. Jag, Fanny, Elin, Isak och Oscar chillade bara i ett grupp rum och snacka. Efter skolan följde Elin och Fanny hem till mig men på vägen så ramlade Elin i massa lera hahahah stackarn så det första hon gjorde hemma hos mig var att ta en dusch. Efter att vi chillat med musik och att grilla mashmallows åkte jag och Fanny hem till henne (Elin skulle typ dra nånstans) och hade det mys :) Fast det ända vi gjorde var att skypa med Oscar och Isak. Sen var det tänkt att jag skulle sova över men jag och mina föräldrar dampa lite över telefon så det blev visst inte så... hehe

Hemma från träning

Aaahhh my gash kommer få värsta träningsvärken imorgon! Var nyss på gymmet och tränade, gjorde 45 övningar bland annat på magmuskelmaskinen med vikter så varje gång jag spänner magen känner jag hur musklerna värker... haha man får ju hoppas att man får lite resultat av allting senare. Kanske inte verkar så mycket men för mig som är rätt så otränad så känns det!
Nu blir det film så puss och hej :*


Nyårslöfte #1

Att inte döma folk.

Ja men tro det eller ej så tror jag faktiskt inte att någon nånsin kunnat undvika det, speciellt inte någon de inte ens känt som de dömer. Jag själv har faktiskt blivit sjukt mycket bättre på det här, men tänkte ändå att jag ska sätta det som nyårslöfte för nästa år. Det händer ju såklart att man utan att tankelöst dömer folk av olika anledningar, oftast när man dömer någon utefrån utéendet så handlar det ju om att man själv har en sämre självbild.
Fast det går ju inte helt fullt ut att inte döma människor, men man kan ju åtminstone försöka lära känna själva individen först.
Så nej här tänker man va snäll!

Den lyckliga och frustrerande känslan är här igen

Nej asså det här kan inte vara sant. Jag faller skit lätt, och nu är det bevisat! Hoppas att jag har tur den här gången eftersom förra gången gick åt helvete.
Bild i repris, skit grym låt ↓

Var i stan runt halv tolv och promenerade

Efter att jag och familjen vart hemma hos Julia drog vi till stan för att kolla på jul belysning och sånt. Det var sjukt fint men skyltningen var as tråkig. Det roliga var att på gatan så kom det sjuuuukt mycket bilar med konstiga saker på eller folk som lutade sig genom fönstret och drack. Sen så typ började en av männen försöka snacka med mig (fast han skrek ju rättare sagt) och ba: "nämen du var en skit fin typ" *jag vände mig om* "men hallå kan du vända dig om igen blablabla..." haha man fatta ju typ inte ens vad han sa och jag bara stod och garva :D men man märker verkligen skillnaden mellan dag och natt på stan! Det hördes jätte mycket musik från klubbarna bland annat.

Här en bild på lillasystern med T-centralens julbelysning i bakgrunden


Drar hem till Julia nu

Har inte bloggat nånting idag, men det är nog för att jag inte gjort något intressant så som jag kunnat blogga om :) som rubriken lyder - ska hem till Julia nu, hoppas vi har det kul! Puss <3


Dagens middag

Pizza! :D


SKIT VÄDER !!

Mina strumpor var genom blöta när jag kom hem - inte kul. Ungefär hela dagen ägnade jag åt simhallen. Simmningen gick jätte bra fick A på både bröstsim och ryggsim, men B på krål. Så slutbetyget blev B+ vilket ändå är rätt så bra :D Efter drogs det till McDonalds och gaaaash va mätt jag var! Haha sen i skolan så skrämmer Jesper R mig skiiit mycket med en tändare.
Nu ska jag bara softa framför Simpsons, puss ♥
Ego bild

Skit på dig alkholist

Har kommit hem efter träningen. Tjejen som tränade bredvid mig luktade skiiiiit mycket alkohol vilket förstörde träningen för mig eftersom jag började må illa... Dessutom så var det fullt så jag kunde inte byta plats -.- undrar varför de i receptionen inte märkte det?

Osminkad...


Haha humor

Låten suger.

Simning imorgon

Imorgon drar det ut till något bad (?) men de underbara tjerna i sjuan :) Dock så indelades tjejerna i sjuan i två grupper så jag och elin kommer inte vara tillsammans. Efter badet dras det med Fanny och Celeste och kanske nån mer till McDonalds och sen får vi se vad som händer. Men det jobbiga är att min bikini är för liten -.- äh får väl skita i det och låtsas som om allting är perfekt haha!
Sommaren är saknad!

Orkar inteee

Imorgon är det sista redovisningsdan och jag ligger efter i alla ämnen (förutom matte) ! :( åhh men orkar inte bry mig haha. Kanske bara redovisar lite spanska glosor så gör jag resten nästa vecka. Här är jag nu - i köket och försöker koncentrera mig på plugget (vilket inte går så bra) och dricker jul must. Har ju som sagt studiedag idag men tänker nog nu bara ta det chill och ha en fixa mig dag, så ses!


Haha man märker verkligen när man fångar sitt intresse

Jag la ut en länk på Facebook till inlägget här på min blogg där jag skrev om ryktet om mig haha, och man märker verkligen hur statistiken ökar när det finns någonting intressant att läsa om, jag menar ifall någon sagt "klicka här så får ni veta ett rykte" skulle jag ju själv ha klickat på den. Dock så skrev jag ju aldrig riktigt *vad* ryktet var men ni fattar vinkeln ;) vid en vanlig länkning utan någon som helst text till ligger statistiken inte så högt, ungefär på 48 besökare men nu har den ju ökat enorm!


Se på mig se på dig jag är en underbar tjej

Hahaha vilken random rubrik fråga inte varför jag skrev den :S Ligger just nu i min säng och softar med musik strömmandes ur högtalarna. Imorgon är jag ledig så tänkte ifall jag kanske skulle dra ut på stan? Men jag har ju fortfarande inte fått mitt bank kort hemskickat än så det blir nog lite problem.
Här kommer en uuuuunderbar låt!

Rykten

Åååhhh blir så trött på alla småfjantar som ska gå runt och snacka än massa skit. Tydligen så ryktas det om att jag gjort än massa saker när vi var i Gamleby? Men det konstiga är ju att det är små påjkar i sexan som springer runt och snackar än massa, de var inte ens med på resan? Hmm men även ifall rykterna skulle ha kunnat vara sanna så kan ni ju ändå inte göra någonting åt det. Dessutom så kan det ju fullkomligt vara osant eftersom ni knappast själva var där och fick se vilka saker som hände? Haha tror bara ni går runt och "berättar" de grejerna för att ni så järna vill att det ska vara sant. Men men vill bara att ni ska veta att jag inte bryr mig ett skit eftersom jag själv bestämmer över mig och ingen annan. :) Och nej jag är inte arg för att det går ett rykte om mig, för jag vet ändå själv vad som är sant och inte sant så det nöjer jag mig med.
Varför skriver jag då inlägget om jag inte bryr mig? För att jag vill att ni som går runt och snackar ska insé att det bara är onödigt.

Svar på kommentar


Träning ikväll

Dagen har varit super, fast det blev inte så mycket plugg ;) ikväll blir det träning igen, vet inte varför men jag ser fram emot det! Jag blir glad, haha. Men visste ni att man faktiskt får använda träningsmaskinerna i min ålder? Alla mina kompisar ba: neeeej du är för ung det är 15 års gräns blablabla... MEN! det finns nog ingen direkt åldersgräns (eller kanske är inte helt säker) det gäller bara att man vet hur maskinerna fungerar så man får använda de. Jag har redan använt de en gång och tycker att stolen där man tränar magmusklerna är jätte coo :D hahaa vad töntig jag låter
Men kolla vad söööt min lilla bebis är!


It's like a mirror. You smile, I smile.


Det snöar!!

Jaaaa äntligen ni fattar inte hur mycket jag längtat! så fort jag såg det genom fönstret sprang jag ut :D Dock syns inte snön på bilden men det finns iallafall där :)

Haha syrran började böla för ett par skor

Asså OMG. Ni fattar inte hur knäpp min syrra var idag, haha hon flippa ut - TOTALT. Hon hade tagit mina skor och min jacka så då tog jag hennes UGGs för att hämnas och gick runt i de. Haha sen när hon upptäckte att jag hade de på mig flippa hon ur och börja gråta, stackarn ;) meeeen nu till något annat. Det sägs ju att det ska snöa i veckan, längtar verkligen! Men vad tror ni? Idag var det ju rätt så kallt så det kanske kan stämma.
För en gångs skull blev jag nöjd med bilden...

Dagen

Måste börja fixa mig nu för att jag sedan ska dra till tumba, mera bloggning sen!

Gammleby

Asså ni fattar inte hur kul jag hade! Det hände sååå mycket grejer, vi hade bland annat fest på rummet (asså ni FATTAR INTE HUR KUL DET VAR och alla killar blev så jävla huh...), har käkat massa med godis och kört klädpoker och sanning och konsekvens med killarna bland annat :D
Den roligaste dagen var ju defenitivt måndagen men i torsdags hände mycket grejer där med! Jag, Elin, Fanny, Evelina och några till var helt galna och sprang runt och skrek ramsan "Vi är brudar från Tumba, vi är så fucking tunga, oooaaaaooooaaaa, ooooaaaaoaoaoao"

Sen eftersom det var sista övernattningsdan ville vi ha lite extra kul så vi planerade att Cristian och Jesper skulle komma till vårt rum vid 23.00 ungefär men problemet är ju bara att INGEN får vara på någon annans rum efter klockan 22, så de var tvungna att smyga in förbi lärarna till vårt rum. Men gissa vad? Cristian blev busted när han skulle hämta nycklarna till sitt rum så det var bara Jesper som hann komma fram till vårt rum -.- haha så nu var det ju dags för Jesper att gömma sig så inte läraren sen skulle hitta honom i vårt rum och ringa till allas föräldrar. Först täkte han gömma sig i badrummet men vi typ halvskrek att han skulle därifrån eftersom läraren kommer kolla där.
Så han fick springa upp till min säng och gömma sig under täcket. Läraren kom in till oss och frågade ifall Jesper var här. Vi låg i våra sängar och låtsades sova såklart (klockan var typ tolv :P ) och ebba ba "neeej neeej han är inte här" haha.
Men då kommet nästa gång både Crille och läraren i vårt rum och tände lampan (han hade tjallat för annars skulle de göra hemringning) och då såg man lite av jespers huvud så jag vända mig om "i sömnen" för att dra täcket över honom hahaha. Sen när de gick var han tvungen att hoppa ut genom fönstret för att komma till sitt rum. Hahaha slår vad om att ingen orkar läsa allt :P
Aja, lite bilder från bussresan dit och så.


Våran plats :D

Hahahah Yayo xD

Haha vi hade sminkat Dewran så här på bilden tvättar han bort ddet stackarn...


Kommer igång med bloggningen nudå

Har inte bloggat på ungefär en vecka nu bara för att jag först var bortrest med skolan till Gamleby i fem dar, och därefter kände jag bara för en bloggpaus! Men nu är jag här, så vänta på några inlägg :* berättar lite om hur det var i Gamleby och sånt.