Ljus

© copyright på bilderna
Tagna av mig :D

Träning

Har bestämt mig för att få upp konditionen innan skolstarten, så har börjat använda trampmaskinen. Jag trampade i cirka 20 minuter och brände enligt maskinen lite mer än 130 kalorier (det är väl inte så mycket ?! :question: ) ... Vart helsvettig haha :D Har planerat att göra det 20 minuter varge dag.
Tränings outfit :P
Haha failad min :)

Tröööött :(

Blev väckt av mammi för att vi skulle äta frukost, men vill gå och lägga mig nu :( Sitter i soffan istället ;) Idag ska jag måla om min pianostol till svart... haha har redan slipat den med en slipmaskin och dessutom är det sprejmåla jag ska göra så det blir nog inte så svårt.
Såhär ser den ut nu :)



.

Idag blir det Harry Potter and the deathly hallows part 1 med massor av popcorn och mamma och pappa :D Jag själv har redan sett den, men inte föräldrarna. Därför ser vi den nu för att senare kunna se part 2 på bio ;)

Så här blev det :D

Och god blev den också :)

Mat

Lagar just nu min lunch bestående av ris och kyckling kyrry medans jag unnar mig själv med ett glas kall Schweppes :rolleyes:
Så här ser det ut just nu, men visar senare när det är klart hur allting blev :D

Hihi

igår hade jag 49 besökare ^^

Tidigt hemma :O

Har nyss kommit hem efter att ha varit på grönan med Sayna men var bara där i 2 timmar -.- Aja hade iallafall kul de timmarna :) Sayna hade glömt sina nycklar hemma och för att hon skulle kunna komma hem var hon tvungen att åka då när någon var hemma, därför åkte vi därifrån så tidigt. Men, jag såg Gry Forsell!!!! Coolt. Eller inte så coolt egentligen men det var kul och se henne medans de repade inför sommarkrysset ikväll :D
De här bilderna lyckades jag ta ;)
Hon i orange är Gry :P

Dagens outfit + facelook ♥

Utgång

Ska möta upp Sayna i slussen och sedan dra till grönan - igen :) Ville egentligen gå på kvällen då det är sommarkrysset men Sayna sa att det är för mycket folk då... :(
© Insane, bild tagen av mig :D

Sista inlägget för idag

Har nyss kollat på en ganska så bra film på tv4, Truman show hette den. Men ska nog gå och lägga mig snart...
Bye ♥

Statistikhöjning

Oj! Var verkligen inte beredd på det, men det är kul :D haha

Ont

Shit vad jag har ont i huvet, riktigt döont :( vet inte vad det kan bero på...
© copyright på bilden, tagen av mig :)

Produkter jag använder

Har nyss tagit ett bad och tänkte visa lite vad jag använder för produkter. Eller, idag var det en extra grej jag använde, en badbomb som jag fått av Natasha i vintras :)
Först ett badkar, ofcourse :P
Badbomben :)
Rakgel, rakhyvel, bodylotion och pemsasten.
Facescrub och en tvättsvamp.
Tresemmeés balsam och shampoo.
Och till sist ansiksvatten.

• Jag absolut AVSKYR fjortisar. Det jag avskyr med de är deras sätt att vara. De tror att de är så jävla fucking coola (ursäkta språket) och gör allt vad de kan för att vara så 'olydiga' och kaxiga som möjligt. Varför kan man inte vara sig själv liksom? Alla vet ju att bakom allt det där tunga megasminket finns en snäll osäker tjej. Världen skulle bli så mycket bättre om man bara var sig själv.
• Jag tycker inte om klängiga människor. Vem gör det?
• När jag var liten hoppade jag på min barnflickas säng och fick då plötsligt en dyk-lust och dök ner från sängen rakt ner i ett glasbord så att jag fick världens största bula.
• Jag har aldrig feber. Min vanliga kroppstemperatur ligger på 35,9 grader och när jag blir sjuk och får min såkallade feber har jag 37 grader.

Bio, någon?

Okej nu är det så att nästan alla jag känner har gått på bio och kollat på Harry Potter 7 del 2, men inte jag. Någon som känner för att gå? Isåfall kan ni skriva här i kommentarerna, skicka ett mail eller skicka ett mess till mig :)

Repris

Godmorgon allihopa! Själv är den inte så god, har sjukt ont i huvudet :( Sov tydligen för länge. Idag ska jag väl inte göra så mycket, eftersom jag är ensam hemma (typ) och det är fult väder ute. Haha fult. hahahah :D Okej gud vad dålig humor jag har xD Just nu sitte jag i soffan och tittar på reprisen av Allsång på Skansen. Kul liv jag har.
Låt ♥



Sitter och messar med Natti

Och oj shit vad vi skulle få om någon fick syn på det vi skriver, haha riktigt girltalk ;)

Amy Whinehouse död

Omg, fick reda på det nyss genom radio... Inte för jag vet så mycket om henne men tydligen dog hon av missbruk (alltså av en överdos). Synd att typ alla kändisar ska ta än massa dråger och sedan dö.

Hahaha så himla sjukt

Läste nyss en lååång kommentars-konversation på facebook. Och alltså jag måste bara få skriva detta; Vissa människor är bara helt sjuka i huvudet.

Nytt i designen

Har ni sett? Nu behöver ni inte bläddra igenom hela bloggen för att t.ex. se outfits jag haft eller bilder jag tagit, det kan ni direkt se i menyn!

Mcdonalds

Kom för inte så länge sedan hem efter att ha varit på grönan och sedan på donken (Mcdonalds) med Nika, Sayna och Natasha. :) Vi drog ifrån grönan ganska tidigt eftersom det var så gryyyyyyyymt varmt och ganska mycket folk. Först tänkte vi att vi skulle hem till mig för att sedan bada men det gick inte så vi drog till donken och åt lunch och satt och snacka i två och en halv timmar! Hade så sjukt mycket att prata om, haha ^^
Men eftersom jag bara sovit 6 timmar i natt är jag ganska trött... Var tvungen att sova i soffan eftersom gästerna som kom igår kväll sov över i mitt rum.
Där vi satt :)

Jag idag...





Ikväll

Har nyss kommit hem efter att jag, mamma och pappa tagit en lååång cykeltur samt badat. Ikväll kommer det gäster hit, det är nämligen mina föräldrars bröllopsdag idag :D Kommer fortfarande ihåg hur det var på bröllopet fast det var 9 år sedan och jag bara var 3 år... :)
© copyright på bilden.
Tog bilderna nyss. Blommorna kallas för förverkeriblommor ;)

Morron :)

Har nyss ätit frukost och vaknat... sitter nu i smyg i mitt rum och har på datorn. Intressant då. Haha men varför sitter jag i smyg framför datorn då? Jo mamma och pappa har typ bestämmt att jag och Nadja bara får använda datorerna två timmar på förmiddan och två timmar på kvällen. Så därför om jag sitter i smyg och de inte märker räknas det ju inte, och jag har mycket tid kvar ;) Haha
Annars ska nog jag och Nadja cykla till något bad (pappa tvingade oss att cykla -.- ) Annars ska jag nog inte göra så mycket :) Jo på torsdag ska jag göra något, jag, Nika, Natti och Sayna ska dra till grönan (vid öppningen som vanligt ;) ) kommer nog att bli kul!
Dagens outfit ;)
Älskar låten ♥

Nighty night ;)

Ska gå och lägga mig nu.
Pyamas outfit :P


Fast utan strumporna ^^

Ny header

Hej hej snorungar, hihihi näej. Men nu har jag fixat Malins nya header. Vad tycks? Själv avgudar jag den... För det var jag som gjorde den haha. Nej men hiss för det för jag tyckte inte om hennes header innan.. Haha men den var fin men lite tråkig sådär. Men den får duga, sa surpuppan MALIN FELIN :D
PUSS PUSS & DETTA ÄR EN STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOR LÄNKING TILL HENNES GULLLLLLLIGA LILLA SYRRA SOM HON AVGUDAR SÅ
JÄÄÄÄÄÄKLA MYCKET :D



Tillfällig header

Designad av Nadja (klicka för att komma till hennes blogg)

Hahahah ta inte illa upp Natti ;)

Min och Saynas konversation på facebook :D
Okej kanske inte var sååå kul men var kul när man väl skrev det ^^

Lever i min egna lilla värld ♥


Böcker jag läst den senaste veckan

Shit, verkligen inte likt mig att ha läst så flitigt som jag gjort nu! Har läst 3 böcker på 5 dar, och håller på med en fjärde nu. Böckerna:
Ser lite barnslig ut men där är helt OK.
Den tredje boken var inte så bra... Redan i första kapitlet listade jag ut hur slutet skulle bli.
Håller just på med:
Den är lite jobbig att läsa eftersom det 1. är en vuxenbok 2. innehåller gammal svenska.

Vamos A La Playa

Skön sommarlåt :D

Tack för besväret!

Måste bara säga tack till Daniella, Sayna & Nika för att ni gästbloggade på min blogg! :D
besök ----> Saynas blogg.
© copyright på bilden :)

Bildbomb ♥ På vägen hem

Här kommer den sista bildbomben :)
På båten över till skåne. Vi åkte klockan 23:50 och kom fram kl 1:00.  Därefter packa vi ner allting i bilen tills klockan blev 3:00 och eftersom alla hotel var fulla och kampingplatserna stängda var vi tvungna att sova i bilen... Jätte skönt... NOT. Sov bara i 3 timmar.
Vi besökte bron till Danmark innan vi fortsatte vidare till Malmö.
Bron består av två 'nivåer'. Den översta för bilar, bussar etc. den understa för tåg.
I Malmö besökte vi byggnaden "Twisted tower" (tror jag det hette :blush: ) Det är en bostads byggnad bestående av 45 våningar. Arkitekten är spansk. Haha vet inte hur jag vet allt det här ;)
En moln-fjäril. Det sägs att fjärilar ska ge tur, för er som inte visste det :D
Vacker Nadja....
Puss! ♥

Bildbomb ♥ I Bornholm

Första dagen i Bornholm :)
Hahaha :D
Så gör Zorro när han vill nånting ;)
Nadjas sätt att torka kläder på :D
Just den dagen sov jag andra till höger (min kudde är störst), men sov annars alla andra dagar längst åt höger.
Ser ni horisonten? Inte jag.
Skit god middag som jag åt på en restuarang.
Ful jag blev på bilden -.- Hade värsta varma kläderna (inklusive regnjacka), var bara 15 plusgrader varmt.
Haha de båda sover ^^
Alla våra cycklar fulla med packning.
I bornholms "rögeri" (fast det skrivs med ett sånt där danskt 'ö')
Skit fin tavla :)
Haha vilken failad bild XD

Bildbomb ♥ På vägen dit

Cycklarna var fästa på taket.
Vad jag drack påvägen dit :)
Zorro i sin lilla korg ^^
Första gången mamma och pappa sätter upp tältet - i Skåne.
Jag på båten dit :)

Jag är hemma!

Wohoooooo har äntligen kommit hem! Egentligen var det ingen bloggpaus jag hade, utan en resa till Bornholm. Men varför är jag då hemma så tidigt? Jo. Vi var tvungna att avbryta semestern pågrund av sjukt dåligt väder. Det var bara fint väder första och den tredje dagen, rästen var det bara storm. I en av stormarna flög halva vårt tält in, haha ;)
För att åka dit var vi tvungna att åka bil i nästan 9 timmar fram till skåne, där sov vi över och nästa dag tog vi en färja över till bornholm. Ofcourse då bara med cycklar.
Och om ni undrar så var det inte hotel vi sov i, utan vi kampade med tält :D
Ful bild från vägen hem igår :( Bildbomb i nästa inlägg ;)

Arlanda och DH!

för kanske typ två timmar sen så kom vi från arlanda för att hämta min morfar! sen så titta vi på DH säsong 6. sååå bra. nu ska vi titta på flygplans avsnittet! vi fick oxå 500 kr från min morfar! så glad :* <33
puss o kram /nika

nu : ↓

nu ska man fixa naglarna! har fixat mig släppt ut flätorna och plattat mitt lugg! ;) kmr kanske lägga ut bilder (om jag har lust asså) men bye bye ! här kmr ännu ett google bild (bild på naglar) ska kanske sätta på mina lösnaglar ! fick de lääääänge sen men har aldrig haft på mig de :D  BTW dem är ganska långa så jag ska fila ner de! <3

fransk manikyr
puss och kram /nika

boring!

har så tråkigt :( men snart ska vi (elr nt snart, om några timmar) till min farbror! fun fun :D hoppas min andra farbror hämtar sin hund! guud vad sööt hon e! ;) aja jag vakna sen satte jag på TV för att kolla på DH! men jaa nu har jag tråkigt som sagt! kmr nt skriva så jätte många inlägg idag men kanske några innan jag går <3

puss och kram /nika

Grattis Selena! <3

Selena Gomez fyller år så grattis :* <3

FIN! :love:
puss och kram /nika


miss u !

saknar malin skiit mkt! vi får träffas så fort hon kmr! vi ska typ gå och bada elr nåt :P hhaa iaf KORT inlägg! här kmr en bild på min barbie : ↑

puss och kram /nika


idag och imorn!

IDAG; idag har jag typ duschat sen så gjorde jag flätor till imorn! sen så målade jag mina tånaglar och resten har jag spenderat tid på TV! ;)

IMORN; Imorn ska jag ta ut flätorna, fixa mina naglar sen så jag till min farbror! rooligt det kmr bli! :D


just nu så sitter jag vid datorn och vill bara spy -.- asså ni kmr nt få se nya bilder på mig, preics som natti (elr hon har tappat bort sin kamera och jag har nt) har ingen lust och ladda upp och sånt!
så här kmr en gammal bild!
där uppe! ↑
puuss och kraam /nika<3

heej ♥

heejsan alla söta malin läsare :p

jag heter daniella och är typ 14 , om 6 dagar :DDD
men skulle gästblogga medan malin tog paus
men har typ inte orkat , eller hunnit
men ja sa ju att ja skulle göra de så ,
here i am

ja har kännt malin jättelänge, vi va grannar när vi va små
men sen flyttade ja :'(
saknar verkligen att vi inte umgås så mycke längre
men vi bor på olika sidor av stan

ja..va ska man skriva här da ?
men som typ nika och sayna har skrivit så
är ja 97 a
favorit serie är cugar town , vne vf men de sjukt bra
 
här kommer en bild på mej...


Trött

Vaknade för en halvtimme sen o är så himla trött.. Ska kolla på DH snart!

Puss<3


fortfarande trött..

tjena! nu är kl typ 14.06 och jag e fortfarande trött .. -.- även om jag vakna halv tolv! idag är det ju skit väder så ska vara hemma och titta på filmer (DESPERATE HOUSEWIVES SÅKLART!) och på kvällen har jag de mysigt och kollar på how i met your mother! älskar att titta på filmer när det är dåligt väder. aja tror min bok kmr idag elr imorn, orkar nt gå till posten nu och kolla (LAT) hatar att ta bilder på mig själv (iaf nt just nu, för jag ser som en apa just nu ;) ) så här kmr en bild på hur trött ja e! bilden e där uppe ↑
byee :)
puss och kram /nika

tillbax!

hej! har kmit tbx från grönan! var där med kimia och natasha sen träffa vi sepanta och jasmine och var lite me de! :) var nt där så jätte länge men var ändå kul! fast hade ont i magen skiit mkt. efter vi var i gröna lund så gick min familj och kimias familj till typ nånstans där de var nära grönan, nära färjor, t.e.x birka paradise! orkar nt lägga en ny bild på mig så lägger upp en gammal bild -.- fuul


Klicka!

Checka in min blogg: http://desperatesayna.blogg.se/ så har ni en till blogg o följa! :D



Puss!

How I met your mother!

Ska vi se snart! :D Funfun!!

Idag kmr lilla Kimia hit till oss :) Ännu mer fun!

Men vi hörs!




Snart gäster

heej! har precis duschat och om några timmar kmr kimia! har saknat hne skiit mkt! hon var i iran typ i en månad så yees! :D här kmr en sööt bild på hne! :love: 

puss och kram / nika
söötis!

CDON.COM

igår så köpte min pappa en bok åt mig från CDON.COM, det var en justin bieber bok (haha) han har skrivit den själv och den är på engelska!  sen boka han never say never åt mig (med mina egna pengar -.- ) men jag behöver nt betala boken med mina egna pengar eftersom det är en bok hellu?! haha sen bokade Sayna DH 7:an ! :D här kmr lite bilder hur den ser ut! :

det här är boken!

och det här är filmen!

sayna får lägga upp sina saker själv! ;)
puss och kram //nika <3

Godmorgon!

Hej! vakna typ 11.00 men kom ur sängen 11.40. haha aja igår hämta vi min mormor från arlanda eftersom hon var i tyskland i en vecka för att hälsa på sin syster. när vi kom hem så hade vi tittat klart på DH (desperate housewives) säsong fem! så då titta vi på trean! sayna har alla säsongerna förutom 7:an fast hon har bokat 7:an! sen titta vi på how i met your mother! guuud vad den gör mig glaaaad! och DH! här kmr en DH bild! orkar nt lägga upp två (för lat) haha

puss och kram //nika


Not today..

först skulle jag sayna och våra kompisar gå till grönan menn det blev inget idag! fast vi ska gå snart ! längtade verkligen! har en liten lapp som jag har på min vägg och det står hur många ggr jag har åkt till grönan och jag har bara åkt dit 9 ggr! :O

BTW har åkt både tilt och frittfall! ( STOLT ) :D

puss och kram / nika <3

Gästblogga!

Hej jag heter nika och jag ska gästblogga på malins blogg! jag har aldrig haft en blogg förut. Btw jag bloggar oxå på nadjas blogg! http://mittlivsomnadja.blogg.se ! här kmr lite fakta om mig:

1.Jag e en 99:a vilket betyder att jag ska börja i 6:an efter sommarlovet
2.JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER :* <333
3. min favorit serie är desperate housewives och how i met your mother.
4. favvo film är såklart NEVER SAY NEVER! och harry potter! fast mest never say never! :love:


UGLY!


Sayna här!

Heelllu sweeties! Hur e de me er? :)

Har inget o skriva förutom att jag e uttråkad så här får ni en bild på hur uttråkad jag känner mig..


Sayna gästbloggar!

Hej Malins fina läsare!

Jag e bland de som ska gästblogga medan Malin tar en paus!

 Så tänkte börja skriva ner lite om mig sj så ni nt blir alltför förvirrade om vem de e som skriver ;)

Namn: Sayna Sigaroudi
Födelsedag: 96-09-05
Årskurs: 9an (efter sommarn)
Favoritserie: Desperate Housewives!!!!
Favoritartist: Justin Bieber (bla)
Favoritfärg: Blå, rosa, lila
Favoritlåt: Just nu e de Coconut tree by Mohombi och Nicole Sherzinger :P

Yes de va väl lite iaf! Klicka gärna in på min blogg också o följ den mer än gärna! :D
------------> http://desperatesayna.blogg.se/



Jag e den till vänster :P

Puss!<3


Dagens outfit


Bloggpaus

Tror jag tar en liten vecko paus. Man måste ju njuta extra noga nu när det snart är skola igen! Men tro inte att bloggningen kommer stå still, för jag har bett än massa andra att gästblogga på min blogg! De börjar redan imorgon :D ♥
© copyright på bilden
Tagen av mig ! ^^ ♥

Godnatt!

Ska nog gå och lägga mig snart. Har varit en lite kaotisk... ;) Jag, mamma och Nadja cyklade till Ica och mini handlade och har också haft än massa magont heeeela dan :(
Natti natti!
Puss! ♥

Svar på kommentar :)

KOMMENTARER
Postat av: Natasha

Vrf kan du inte gå till sjön? 

2011-07-17 @ 19:42:24
Svar: Haha du vet svaret, det som jag fick! ;) ♥

Kära syster...

Haha eftersom hon har lagt ut världens fulaste bild på mig på sin blogg vill jag hämnas lite...
Men denna bild ;)
Hahahaha den här bilden tog jag idag ^^ men ni vill inte se min bild, shit ni kommer få mardrömmar om ni ser den...

Bilder

© copyright på alla bilder
Tagna av mig! :D

Konstiga hoppbilder

Tog de igår kväll för att testa kameran på att ta kort när man rör sig.
Vacker... NOT
Kolla in Zorro (högra nedersta hörnet)
♥ Snacka om att bjuda

Morsning korsning!

Har nyss vaknat, fast är ensam vaken -.- Alla andra sover men jag själv kan inte somna om eftersom det hände en sak igår och nu måste man göra än massa! (alltså det hände inget dumt :P )
Men idag ska jag nog inte göra så mycket (okej jo det ska jag men kan inte säga vad). Vädret verkar ju ha klarnat upp så kanske drar till sjön :) NEEEEEEEEEEJ JUSTE FÖR DET KAN JAG JU INTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
Sur.


Jag just nu .... Morgon chey ;)

SERIÖST FATTAR INGENTING

Ni som har facebook kanske har märkt att det kommit en ny uppdatering av rutan där det står vilka som är inloggade och, ja jag fattar ingenting! Man kan ju inte se vilka som är inne, förutom några och sen månste man klicka än massa för att få ner hela grejen -.- Skit jobbigt

Först duscha

Sen köpa kameran (om de inte åker och köper den medans jag duschar) :D Fast det blev ingen systemkamera, men en jätte bra digitalkamera.
Ush har ätit för många kanelbullar... tre stycken :O
Canon PowerShot S230 IS (svart)

•14 megapixlar

• 14x optisk zoom

Ser inte så avanserad ut :( Jag som ville ha en systemkamera... buhu

Funny day

Omg gårdagen var sjukt kul!! Jag och Natti träffades först i stan runt 11 och fönsterschoppade när det var dåligt väder men när det sedan när vädret klarnade upp gick vi till grönan :) Alltså så sjukt kul vi hade!! Skrattade åt precis aaaaaallting, och snacka skit ;) haha vilka tjejer gör inte det?! Och så var det så sjukt pinsamt men sammtidigt lite roligt att när vi skulle åka kvasten och skulle åka längst fram tittade en kille ut mot oss och jag såg honom inte så när jag väl såg honom (jag var nära på att springa in i honom) så skrek jag och hoppa bakåt, men det pinsamma var att han hade en skiiiiiiiiiit söt kompis som titta på mig (jag vet, wow ;) ) haha...
Here comes some pictures ;)



Natti fega ur 3 gånger så tillslut fick jag åka den själv :(

I kärlekstunneln ♥


hahahahah kolla natti! :D




Söta Natti :P




Och jag....

The real beauti of Natasha ;P


Så himla vacker ;(


Och nu! Den vackraste av de alla....



Grönan idag - igen ! :D

Ja vad gör man inte för att komma ut när man inte har någonting att göra? Men ska gå men Natasha, hon har ju äntligen kommit tillbaks till Sverige ! :D Vi ska träffas i slussen först, och försöka komma till öppningen :)
På båten från grönan ;)
Puss! ♥

Wiiiiiihhhhhhhoooooooopppppp

Ska kanske få en systemkamera!! :D :rolleyes:
Vet bara inte vilken jag vill ha...

Efter flätorna

Har lämnat två flätor, eftersom de var så fina :)
Vad tycks? Jag tyckte att det lev jättefint iallafall :)

Höööööööög musik är det bästa

Sitter i mitt rum med as hög musik :D Just nu spelas Loca people, äääälskar den låten! ♥
Piggar verkligen upp än...
Höj volymen och njuuuut :* Puss!

Varför blir man på så dåligt humör?

Vill bara skrika till hela världen "HÅLL KÄ***N J*VLA C* VÄRLD! HATAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!"
Fast har ingen anledning varför ? Något fel på mig?!?!? Blääääääääääääääääääääääääääääääääääää Förlåt alla som jag utgör min ilska på ;(
Fett snygg bild :)

Feel betrayed

Men inte ska min avundsjuka få ta över nä. Men men...

Okej, här bjuds det

För er som vill veta hur jag låter när jag sjunger... here it comes ;)

.

Lånade de här filmerna från Julia :)

Vill ha !!!!

Ska nog köpa de... Fick testa eatcuff:en med bara kedja av Julia (finns också en med kors) igår och bara måste ha de! Det är ju typ rea nu på Glitter, så ska nog passa på ;)
Suddig bild...

Bildbomb <3

Gårdagen på Grönan var kul och jag och Julia typ dog när vi var i Spökhuset... Haha skrek så jag knappt hade nån röst kvar ^^ Men det var sjukt mycket folk där så vi gick hem runt klockan 18:00 och så blev jag sjuuukt kissnödig så jag sprang in till en toa på typ en kebab restuarang och sen när jag kom tillbaka så sa kassörkillen ba: "Ursäkta, sa jag att du fick gå på toa? Kom hit! " Man ba ööh? så jag ba: "Nej men ingen var ju här så," Han ba: "ja men då ska man ju plinga på den här klockan" Jag: "Men jag såg den inte" Och så gav jag honom min 'jag är en liten oskyldig flicka' blick och han ba: " A men nästa gång så gör det." Och sen efter tänkte jag på vad jag kunde ha sagt istället (ofcourse) och då tänkte jag att jag kude ha sagt så här : " Ja men vadå? Skulle det ha varit bättre om jag kissat på mig i din restuarang bara för att jag är tvungen att stå och vänta tills nån kommer och ger mig lov att kissa? Du skulle ju ha blivit jätteglad att torka upp efter mig sen, eftersom jag knappast skulle ha gjort det själv."
Aja, men idag så vaknade vi 12 och höll mest på med naglarna...
Vacker Nadja...
Nadja innan hon åkt Tillt....
.... Och efter :D
Nadja och Julia satt och gjorde än massa flätor av mitt hår i kväll strax innan vi åkte hem :) Så nu har jag fortfarande kvar de.
Puss ♥

Gäster hela dagen

Idag kom hela Julias familj och Lollota och Viktorias familj (de är tvillingar) på besök och vi käka än massa fika ! :D Sen nyss åkte jag, Nadja, Pappa och Julia och bada och snart kanske det blir nån film :D Imoron drar vi till grönan och efter hem till henne :)
Cool bild på Julia ;)
Jättefin, men lite suddig :)
Hahahah Nadja ^^
Kolla det guldiga i mitt öga, vet inte vart det kom ifrån :O
Puss! ♥

Bad :D

Nu har vi kommit hem och vattnet i sjön var jättevarmt! Otroligt skönt att bada där :D Och eftersom jag fått tillbaks min mobil var jag lite sugen på att fota, så jag tog än massa kort på Nadja och Nadjatog typ två på mig som blev helt missbildade -.-
Failad hoppbild






Mer bilder sen ♥


Nytagna bilder

© copyright på alla bilder

Smoothie och kanelbulle

Ska snart dra iväg till något bad, så himla varmt ute! Ps, imorgon kommer Julia hem till oss!! :D

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har min mobil kommit tillbaks in till "The phone house" !! Shit vad jag längtat efter den, my little baby :blush:
Efter att jag fixat mig etc. ska jag och mamma åka och hämta den :D
Men ni kanske undrar varför jag längtat så mycket efter den? Jo, delvis för att den är grym att messa med, det är den enda "kameran" som jag gillar att fota med (eftersom jag inte har nån systemkamera och hittar inte laddaren till den vanliga) och bara allmänt älskar den! :D

Grönalund is tha shit ;)

Omg hade det skit kul idag!! Jag och Nadja kom vid öppningen och det var typ ingen kö till allt! Skit skoj :D Började med Twister men den fick typ ett tekniskt fel i slutet så vi fick inte kliva av och eftersom vi satt längst fram lyste solen på oss och vi svettades ihjäl som maskar -.- Men efter att vi typ åkt allting träffade vi på Nika och Sayna och ÄNTLIGEN fick jag de att åka fritt fall och tilt! (förutom sayna, hon åkte bara fritt fall :D )
Haha men lyktan är ju typ läskigare än tilt....
När jag och Nadja satt på tunnelbanan hem var det en man lom tog en slinga från mitt hår och ba: nice blond
... :O fett skarrig ju :S
Så sen när han stack (trodde vi, visade sig att han bara hade satt sig nån annanstans) skämtade jag och Nadja om händelsen så mycket att vi till slut bara satt och garva... utan stopp... skit högt xD
Men fett pinsamt sen när vi såg honom bara några platser bort, han hade säkert hört allting. Han gav Nadja mördarblicken... hahaha
Sen hände någonting jätte pinsamt för Nadja påvägen hem men det får jag inte berätta till någon... hahahahah

Fredag! :D

Nu blir det fredagsmyyyyyyyyyyys, om det så är det sista jag gör
Snart är det fredagsmyyyyyyyyyyyyys, hoppas inte föräldrarna stör
Nu är det sluuut på veckaan det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys ! :D

hahahaha xD Mitt mys blir väl mer bestående av ost på digestive-kex och tv...

Planer för idag

Snart drar jag och Nadja till grönan och ska vara där vid öppningen (kl 11) ^^ Skönt att bara gå vi två, och att det inte är så mycket folk vid öppningen, den första karusellen vi ska åka är twister, eftersom det alltid är så sjuuukt mycket kö till det! :D
Men i några intré köer behöver vi inte stå i, eftersom vi har guldkort ;)
Nika och Nadja i Twister :D

Om 1 minut

Bakom senera på del 2 i sista Harry Potter filmen! :D Vilken kanal? Jo på 5

Körsbär

Första gången de faktiskt är ätbara här hemma hos oss, och goda! Haha :D

The day after - Big hair

Sitter nu i soffan och gör ingenting... Ska väl ut och göra mitt "tips" (kolla inlägget under) snart, haha...
Men efter badet igår tog jag aldrig ut min fläta och nu tog det typ en miljon år för mig att kamma ut mitt hår, MEN ! Mitt hår blev då automatiskt mycket tjockare :D Sjukt mycket snyggare tycker jag ;) Dessutom så börjar mitt hår slingas nu av solen, så det är ju nice :rolleyes:
Blöööö lite hyper just nu :D

Suddiga bilder

Tog de nyss :) inte så braiga... men men ;)
© copyright på alla bilder

Ett tips om ni inte har någonting att göra

Om ni svettas ihjäl men har skittråkigt eftersom ni inte hittar på någonting eller inte har någon tillgång till en sjö eller strand, men har en studsmatta som desvärre för tillfället är för varm för att hoppa på, då har jag ett tips!
Ta bara en vattenslang och koppla in den till en vattenspridare.
Ta nu och lägg den på studsmattan, och hoppa samtidigt!
Skit kul! :D

Länkbyte :)

Ja nu ville en kille att jag skulle göra ett länkbyte med honom så jag gör väl det (snälla jag :rolleyes: )
Klicka häär för att komma till bloggen :D

Bränt ansiktet av mig...

Nja inte riktigt ;) Har nyss kommit hem från badet, var där i 6 timmar (!!) och även fast jag använt solkräm så är jag bränd. Mitt ansikte är rött och bränner och mina skulderblad flagnar... Fräscht :(
Men hade det jättekul!! Fast jag glömde min handuk, yogurt och en till macka -.-
Kom nyss hem och eftersom middagen inte ens börjat laga sig (ha-ha) tog jag min yogurt nu :D

Snart drar vi

Snart drar jag och Nadja iväg till Skanstull för att sedan bada i eriksdalsbadets utebad! :D För nu äntligen är det lite varmare väder... Jag vaknade för inte så länge sedan men måste nog börja röra på mig för att jag ska hinna med bussen... ;)
Here comes dagens outfit ;)



Yes, äntligen utgång imorgon!

Usch vad jag är trött på att sitta hemma och inte göra någonting... Känns som att man typ blir extra varm, irriterad och jobbig då? :O Men imorgon tänker jag - oavsett väder, gå och träffa Nika (kanske Sayna) vid Skanstull och dra till Eriksdalsbadets utebad! :D Tänkte fråga Julia om hon ville förlja med eftersom det inte blev någonting förra gången men tydligen så var hon inte hemma :( Synd
Jag just nu :P Ursäkta den dåliga kvalitén :)





Sitter och myser med Zorro

Naaw han är så söt ! Älskar när han kommer och kurar ihop sig tätt bredvid :rolleyes:
Nu verkar det som att det äntligen klarnat upp här utanför! Mamma kom hem för typ 10 minuter sen och jag har suttit i soffan och läst i typ två timmar. Hatar att man efter känner sig som en slö ljuskänlig Zombie... haha
Får väl hitta på något, var länge sedan jag hoppa våran studsmatta så kanske ska ta och göra det :)
© copyright

Nu är jag sugen på att

Läsa en bok medans jag äter en kexchoklad ^^
hehe ;) ♥

För er som har blogg.se

De flästa kanske märker att det just nu är något problem med blogg.se och att det inte går att ladda upp bilder. Men då har jag faktiskt ett tips på hur man kan göra det utan att behöva ladda upp bilderna på bloggen!
1. Börja med att ladda upp bilderna du vill ha på facebook.
2. Högerklicka och klicka på "kopiera bildadress"
3. Klistra in i din sökmotor.
4. Högerklicka och klicka på "kopiera bild"
5. klistra in bilden på din blogg!

Sugigt väder :thumbdown:

Så blev inte något bad heller - för typ en miljonte gången! sur jag blir -.-
Ska kolla nu vad det blir för väder imorgon. Vad bra! Det står att molnen luckras upp inatt och att det blir 21 - 25 grader varmt imorgon ;)
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag :S Shit vilket osammanhängande inlägg det här blev... :P
Här kommer lite drivbilder eftersom jag har tråååååk !




Svar på kommentar :)

KOMMENTARER
Postat av: Emma

Söt blogg, allt bra idag ? 

2011-07-05 @ 09:53:50
Postat av: Aline

Hatar verkligen när det blir så -.-* Eller så tar det hundra år att ladda upp så försvinner bilden sen ändå. Inte okej!! ^

Supersnygg blogg Malin 

Hoppas att allt är bra med dig. 
Kram och glad sommar 

2011-07-05 @ 11:38:38 
URL: http://stylebyaline.blogg.se/


Svar till Emma:
Tack! Ja allting är bra med mig, själv då? :)
Svar till Alice: Håller med! Skit jobbigt... -.- Tack! Hoppas allting är bra med dig med! :D

KOMMENTARER
Postat av: felicia

Hej ! <3
Jätte gullig blogg 
Du får gärna kommentera och kolla på min blogg sötnos 
Länk byte går också bra så du vet !
Kram

2011-07-04 @ 20:08:56 
URL: http://felliskamera.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag vet att jag inte känner dig elr nåt, men skulle du vilja gästblogga på min blogg? 
Det var jag som gästbloggade på Agnes blogg samtidigt med dig 

2011-07-04 @ 20:16:45 
URL: http://lovisadehlin.blogg.se/


Svar till Felicia: Tack! Kollade in din blogg, jättefin! :D
Svar till Lovisa: Visst :D när ska jag gästblogga?

Orkar inte svara på alla, men tack för alla kommentarer! Blir verklige jätteglad :D ♥

SERIÖST JAG FÅR ETT UTBROTT

VARENDA gång man ska "förhandska" eller ladda upp en bild kommer den här bilden upp, och då blir man tvungen att spara för att se hur det blev men upptäcker att det gick åt helvete.

Vårat tält :D

Ja under sommaren är det dags att åka på cyckelsemmester i Bornholm och då är det ju camping som gäller också. Längtar skit mycket! Haha... Men då ska vi nu på torsdag köpa det här (se bilderna och vidion) tältet! :D

NEEEEEEEEEEEJ!!!!!

Min meny har hoppat ner :(

Eriksdalsbadet inställt

Pågrund av det dåliga vädret x( Buhuu, men blir imorgon istället :)

Blev inte så många inlägg igår :(

Hade annat att göra... hehe ;) Men jag kan berätta om det liiite iallafall :)
Lådbilsrallyn igår var nice och jag fick en ganska bra plats fast det var så grymt mycket folk :D Fick plats precis intill staketet där det såkallade "hoppet" var.
Det här var ett team som var med :D Men vinnaren var "det liggande pianot"
Team Flåklypa Soapbox Crew
Red Bull Lådbilsrally 2011
Första kurvan, stod inte här, utan längre ner.
Dessutom fick jag en ratis RedBull ! :D

Vi åt Sushi till lunch och efter rally åkte vi till ica och handla (shit vad intressant då) och köpte fyra pack jordgubbar för bara 40 :- !! Skit billigt!
Därefter kollade vi på en jätte bra film, såkallad "Disturbia" som gick på femman igår kväll.

Har bara en tillfällig bakrund

.

Planer för idag

Idag ska jag dra iväg och kolla på RedBulls lådbilsrace :D Verkar skit kul!

Nadja har förstört min bakrund

Och hon vägrar varken stå för det eller återsälla den, så får väl antagligen hitta en ny Så jävla lågt man kan gå alltså, hon gick in på min bloggutan mitt tillstånd (som faktiskt är olagligt) och tog bort massa inlägg + försörde min bakrund. Ni kan inte förstå hur arg jag är på henne just nu ;( Dessutom så fattar jag inte hur man ändrar lösen
Titta hur min bakrund ser ut nu x(

Under middagen

Efter den goda middagen bestående av kyckling filéer, korv och ost upptäckte pappa en fet äcklig fästing på Zorro :O Säkert från när jag viva i värmdö ... Men iallafall, ville bara berätta det och att ni ska kolla på de här bilderna! Fett söt jue!

För att ni lättare ska hitta i bloggen

Jag har nu gjort än massa olika kategorier så att ni lättare ska hitta det ni söker i bloggen, men jag har inte delat upp alla mina inlägg i de kategorierna, bara de senaste.

Svar på kommentar :)

KOMMENTARER
Postat av: Mille

Hejsansvejsan 
Vill bara säga, älskar din blogg!

2011-07-02 @ 18:16:37
Svar: Tack så mycket! Har inte du någon blogg? :)

Aj :(

Har nyss kommit hem efter att ha badat med Nadja och Pappa :) Idag så gick hela familjen i än massa (okej 4) affärer och jag köpte things :D En av affärena hette "PoolKungen" där vi var och pratade med en snubbe om allt kring pool. Vi ska ju nämligen skaffa en riktig nedgrävd pool med sandfilter istället för clorfilter (rekommenderas!) nästa år :D
Men på badet träffade vi på två av killarna som puttade i folk hela tiden (alltså på skoj) och såklart puttade de i folk den här gången också. Men när en kille putta en annan kille så ramlade han på mitt ansikte (jag låg i vattnet) och det gjorde skiiit ont, min munn börja blöda! Så jag börja böla framför en skit snygg kille (FETT PINSAMT) och jag simmade tillbaks och gick till pappa. Haha gud vad mycket den där killen sa förlåt ^^

Dagens outfit + kläder som jag köpt ;)












Allt på Kapphal ♥

Bilder från min trädgård

© copyright på alla bilder.

Okej allihopa!

Nu är det såhär att jag skulle bli grymt glad ifall ni går in på den häääär sayten, klickar på "nya bloggar", sedan letar upp min blogg och röstar på den! :D

Äntligen!

Efter hårt jobb har jag äntligen fått bort den fula texten längst upp i menyn!

Blev ingenting idag heller -.-

Så får väl sitta hemma och göra ingenting, eller vill någon göra något?? Det som jag iallafall vet är SÄKERT är att på måndag så ska jag, Nika och Nadja dra till Eriksdalsbadets utebad och bada! :D Ville att Sayna också skulle vara med men hon kunde inte :(
Eriksdalsbadet, utomhus

Varför jag låste min blogg igår

Såg att många undra, så här kommer svaret ;) Jag höll på med designen och eftersom det blir fel och ser konstigt hela tiden låste jag den medans så att ni inte skulle tro att hela min blogg var förstörd ;) haha
KOMMENTARER
Postat av: sarah :)

har malin typ låst sin blogg elr tagit bort den ... ? 

2011-06-30 @ 22:44:20
En av kommentarerna som min syrra fick på sin blogg :)

Kollar på Plastikdoktorn 90210

Ganska så intressant faktiskt :) Men liiite äckligt... Just nu gör de en dettsugning m.m.