Tillbaka efter en paus med bloggen

Kände bara att jag inte orkade, och tycker inte man ska känna sig tvungen att blogga om man inte har nåt att säga, men nu är jag tillbaka! Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket haha ;)
Livet leker just nu men har funderat på om jag ska byta skola, denna nyhet blir väl uppdaten ni missat.
Juste! Har också äntligen köpt mina underbara byxor från gina!

Va tvungen att springa för att inte bli mulad...

Skolan  varit bra. Skrattade as mycket när Celeste skrek åt sexor i korridoren med den såkallade "kill-rösten" att inte springa haha. Annars har dagen varit rätt trög och blä är bara allmänt seg.
Senare blir det träning men just nu ska jag bara ligga i sängen, lyssna på musik och skita i allt annat (vilket inte blir särskilt läng eftersom jag måste dra om en kvart -.- )
fuuuuuul bild

Stan med Fanny

Ska möta upp Fanny och sedan dra till stan. Ska nog duscha och sånt innan haha, uppdaterar mer (kanske) ikväll! ♥
image description

Haha gissa vart jag ska praoa?

På ett stall där Elin rider. Undrar vad man ska göra egentligen haha? Men blir säkert jätteroligt.

Bästa dagen!

Ja förutom morgonen dårå. Va tvungen att vakna klockan 6:20 fast jag är ledig (?!?!) för att hinna till tandläkaren klockan 8:20 -.- så det första jag gjorde när jag kommit hem var att gå och lägga mig. Så jag sov i en och en halv timme och fick sedan stressa i mig en lunch (tre mackor) och fixa mig för att dra till skolan för ett utvecklingssamtal.

När jag kommit hem så hann jag städa lite innan Valentina kom, har verkligen saknat henne sjukt mycket! Vi snacka heeeeeeeeeeela tiden om allt som hänt i våra liv (haha), och skratta skit mycket. Vid halv fem åkte vi in till stan för att gå på en lägenhetsvisning (hon ska ju flytta hit) och efter till en as lyxig resturang! Maten var jättegod, och jag och Valentina hade jätteroligt. Särskillt när jag typ ramla mitt i resturangen och reste mig skit fort och låtsades som ingenting. Längtar verlkligen tills hon flyttar hit när sommaren kommer, kommer vekligen göra allt!

Ska hitta prao ställe

Ska nu fixa frukost på sängen till mig själv (egoboost you know) och fixa mig för att sedan åka hem till Elin. Vi ska hitta ett ställe där vi kan praoa på... blir inte lätt haha
Bloggar senare när jag kommit hem.

Du vet mitt namn, inte min historia


Kvällen på Argentinsk resturang

Kom nyss hem. Maten där var jättegod! Resturangen heter Estocolmo och ligger på ringvägen - för er som vill veta.
Kvällens outfit och bild från resturangen kommer här.

Bilder från promenaden

Inget speciellt egentligen. Kände bara för att lägga upp de.

Som jag lovade i förra inlägget

Har käkat tårta (blev as mätt) och det vanliga vid födelsedagar. Ikväll blir det utgång till en restuarang men kom nyss hem från en megalång promenad... snart blir det film och en dusch. Kram!

Grattis pappi ♥

Ja eller tekniskt sett så har jag inte firat honom än eftersom jag ska gå och lägga mig nu... men när jag vaknar igen om kanske 9 timmar blir det present öppning och tårta till frukost, jag tror de flesta som följt bloggen vet vad traditionen är kring födelsedagar i min familj.
Ni får mer bilder sen på tårtan och så senare, men här är iallafall en bild på blommorna vi köpt!
Älskar dig, du är bäst! ♥

Badminton och mini shopping

Känns som om jag köper saker hela tiden nu för tiden... inte bra! Men men, köpte några smycken på Glitter (var 75% rea!), en ny handväska från Accent och ett par mjukbyxor från Stadium och ett badminton rack. Dock glömde kassörskan att ta av larmet på badminton racket (dumma jävel -.-) så det pep i varenda affär. Men såklart så märkte vi inte det förräns vi kommit hem och var tvungna att åka tillbaka för att ta av larmet.
Senare tillbringade jag tiden i Alfa hallen till att spela badminton, jätte kul!
Bytte till ett nytt ↑

Godmorgon people!

Håller ni inte med om att vädret är strålande idag?

Todays planer är att åka till skärholmen och lämna tillbax ett halsband (inte nåt av de jag visade för er), råkade köpa ett redan sönder hehe... men inte mitt fel! Trodde den skulle vara så.
Ska också köpa ett badminton rack eftersom syrran senare ville köra badminton och vi bara har ett.
Bloggar nog mer i kväll ♥

Tips på vad du kan blogga om

Försöker intala mig själv att jag ska vända på dygnet, men det är inte så lätt efter att ha gått och lagt sig 2 och vaknat 13 varge dag... Men behöver inte stressa, är ju liksom en vecka kvar innan skolan börjar.

Haha okej nu kommer vi in på rubriken. På någon annans blogg så vill personen att läsarna ska ge tips på vad man kan blogga om och om man skrev minst fyra saker så får man en länk. Så jag passade på ;) dock är det ju menat som driv fast det skulle ju va kul ifall man gick fram till en helt random människa, pruttade på henne/honom och sedan sprang skrikandes därifrån. Hahahaha vilken mogen humor jag har.
Men nu ska jag sova, god natt! ♥

Länkbyte

Florentinas blogg
Klicka på bilden eller här för att komma till hennes blogg ♥
Läsvärd!

Vad jag stör mig på

Vad jag stör mig på är när typ det enda folk bloggar om är hur "ledsna" de är för att de inte bloggat eller ber om förlåtelse för dålig uppdatering. Det är ju inte så att vi gått och satt oss i ett hört och börjat böla för att han/hon inte gjort ett inlägg på en dag? Haha okej nu var det en väldigt överdriven jämförelse men jag hoppas ni förstår.
Det jag försöker säga är att man själv bestämmer över sin blogg, och därför (tycker jag) att det är onödigt att beklaga sig för att man har ett liv och kanske vill göra andra saker än att sitta framför datorn hela tiden. Dessutom så blir bloggen ointressant om man bara skriver att man inte uppdaterat för det vet ju liksom läsarna redan.

Köpte några TV spel också...

Var sjukt mycket rea på Game center (eller nu vad det heter, alla spel butiker heter ju likadant), ett PS2 spel kostade bara 39 kr, så köpte tre stycken.

Shoppingen från idag

Åkte till skärholmen runt klockan tre med syrran. Det var ju tänkt att jag skulle köpa byxorna från gina men de fanns inte där (?!) så ska köpa de på internet istället. Men det jag köpte lite andra kläder och smycken istället så här får ni bild på de!
Och eftersom jag är så snäll så bjöd jag Nadja på 65 kr, hon ville ha ett halsband.

Dagens outfit

Känns som om det var evigheter sen jag gjorde en dagens outfit, men här kommer det en iallafall!

Problem

Ligger i sängen just nu och är hungrig. Kollar på tv och håller på med datorn sammtidigt, vill gå upp och äta men orkar inte. Haha vilket problem eller hur?! Nää men ska nog upp iallafall. Eftersom jag aldrig gick till skärholmen i veckan ska jag med eller utan någon palla mig dit för att köpa mina lovely byxor.
Men ni får säkert mer uppdatering senare! Puss ♥
Bildbrist

Om ändå drömmar kunde slå in...

Tror seriöst att jag verkligen är ett fan av honom... så snygg omg kan inte andas! Kommer ihåg när jag kollade på Braking Dawn med Natti och Elin på bio och jag nästan började gråta när han kom upp på bioduken. Dessutom så dreglar jag varje gång jag ser honom åh :( Han är perfekt jag menar kolla bara på honom!
Taylor in my ♥

Så sant


Dagens låt ♥


Diss och Hiss

Folk som spammar- Det kan till exemper vara personer som spammar facebook med massa onödiga inlägg som tex "Nu går jag ut" eller "Smsar med Göran". Tycker det är sjukt irriterande, haha. Men men annat folk kanske tycker det är intressant men då kan man ju skaffa en blogg där man skriver allt det där.
Chips med smak- Man blir töstig as snabbt, man blir helt kladdig, det låter för mycket av de när man tuggar så man hör inte TV när man vill kolla på film. Okej vet inte riktigt vad det har med smak att göra att de låter för mycket men det verkar som om chips med smak slltid är lite tjockare och krispigare. De ända chips jag gillar är lättsaltade.
Hundar- Så mysiga! Bokstavlig talat människans bästa vän haha.
Filmer- Om man har tråkigt så kan man bara sätta sig vid TVen och kolla på en film, timmarna bara flyger förbi då haha. Nej men också så är det ju kul att man liksom kommer in i nån annans liv och slipper bry sig om sitt eget för tillfället. Riktig hiss!
Att jag ska träffa Valentina på tisdag- Hon bor nämligen i Australien och var en av mina absolut bästa vänner förut när hon bodde i Sverige. Vi har inte setts på två år, shit! Kommer ha sååå mycket att berätta. Men det är ju bra att hon flyttar hit igen det här året.

Min TV

Skit fin! Precis rätt storlek för lilla mig... Just nu så står den bara på ett bord men vi ska hänga upp den på väggen bakom (måste bara ta ner hyllorna) och köpa lite grejer, typ en exktra kabel sladd eller nåt. Ett till plus är att den är så grymt platt! Ja men nu vet ni, it's a happy girl here.

Helt ny design!

Känns skönt, blev verkligen trött på min förra. Så vad tycks? Själv tyckte jag att den blev as grym men är fortfarande inte helt klar ;) Lite småditaljer i menyn och så som ska fixas.

JIPPIIIIIIII

Nu har min TV äntligen kommit!!
Japp. Nu är det bara att åka till posten för att hämta den, tar bilder och så sen när den kommit. Är såå glad!

Dagen var tillbringad på...

Sydpoolen med Nadja! Det var riktigt kul, var där i nästan 5 timmar.

Vill ha!

Kostar 599 kr

Ska imorgon köpa skit fina byxor från Gina Tricot, heter ELLY COATED ZIP JEANS

Mitt nyår

Haha igår när min syrra skulle gå och lägga sig gömde jag mig i hennes garderob för att skrämma henne sen när hon kom ner. Meeen eftersom hon är långsammare än en snigel fick jag sitta där i en halvtimme innan hon kom -.-

Iaf nu ska jag berätta lite om mitt nyår. Det var inget speciellt igentligen haha. Först så fixade jag mig och så (fick dock ingen bild på mig själv) sedan åt vi en jättegod middag bestående av förrätt, huvudrätt och efterrätt som mina föräldrar gjort hela dagen. Efter det kollade vi på filmen Long kiss godnight och sen var det stressigt!
Klockan var lixom halv tolv och det var tänkt att vi skulle upp på toppen av Flotsbrobacken så vi powerwalkade dit och sen så kom vi halvvägs upp på backen när pappa inte kunde komma längre eftersom snökanonerna var igång och pappas skor inte fick fäste på snön. Då blev klockan tolv så jag och pappa stod lixom i sidan på backen och såg fyrvekerierna.
Okej det var failat men det var bra ändå eftersom jag hade pappa bredvid mig. Efter det "sammlades" min familj och vi gick hem och firade med alkoholfri champagne och filmen 2012. Haha bra start eller?
Bild på förrätten och huvudrätten.





Gott nytt år!

Sitter nu med familjen och myser med alkoholfri champagne framför filmen 2012. Tänkte att den skulle passa bra nu haha ;) mitt nyårsfirande blev *liiite* failad men berättar mer om det imorgon. Kan bara säga just nu att firandet blev ute i naturen och inte i stan... Hehe